Tuotteet ja palvelut

Sello_pieni Kumu2_pieni

Erikstone Oy:n monipuolisista valikoimista löytyy oikea kivi kaikkeen rakentamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Meiltä saat edulliset, laadukkaat lattia-
ja seinälaatat. Marmorit ja kalkkikivet sopivat erinomaisesti sisäpuolisiin seinä- ja lattiaverhouksiin, graniittilaatat soveltuvat miltei kaikkialle. Ulkotiloissa voidaan graniittien ja liuskeiden lisäksi käyttää pystypintojen verhouksina travertiiniä sekä joitakin kalkkikivilaatuja.
Käytetyimmät pintavaihtoehdot ovat kiillotettu, hiottu, poltettu, ristipäähakattu ja hiekkapuhallettu. Kalkkikivissä käytetään myös uritettua ja höylättyä pintaa. Käyttötarkoituksen perusteella valitaan kivilaji ja pintakäsittely sekä tarvittava kiven paksuus.
Kivien paksuudet ovat kivilajista riippuen yleensä seuraavat:
– seinälaatat 10, 12 ja 15 mm
– lattialaatat 10, 15, 20 ja 30 mm
– julkisivukivet 30 mm tai enemmän
– poltettupintaiset laatat; kiven paksuus vähintään 20 mm
– ristipäähakatut laatat; kiven paksuus yleensä vähintään 30 mm

Autamme suunnittelijaa ja rakentajaa löytämään kohteeseen sopivan ja toivotun värisen kiven. Kauttamme on helppo löytää luonnonkivituotteet mm. seuraavanlaisiin kohteisiin: hotellit, kylpylät, laivat, liikekeskukset, kirkot, koulut, kirjastot, museot, toimistot, tutkimuslaitokset, julkiset rakennukset. Erikstone Oy toimittaa nykyaikaisessa uudis- ja korjausrakentamisessa tarvittavat perinteiset lattialaatat ja seinälaatat, portaat, allas-, amme- ja suihkutasot.
Elementtijulkisivuja varten toimitamme tehtaille mittatarkkoja taustakarhennettuja ohutlaattoja. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat yleensä kiillotus, mattahionta tai hiekkapuhallus.