Tuotteet ja palvelut

Sello_pieni Kumu2_pieni Keva_aula_pieni

Erikstone Oy:n monipuolisista valikoimista löytyy oikea kivi kaikkeen rakentamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Meiltä saat esimerkiksi edulliset  laadukkaat lattia-  ja seinälaatat. Käyttötarkoituksen perusteella valitaan kivilaji ja pintakäsittely sekä tarvittava kiven paksuus. Marmorit ja kalkkivet sopivat erinomaisesti sisäpuolisiin seinä- ja lattiaverhouksiin, graniittilaatat soveltuvat miltei kaikkialle. Ulkotiloissa voidaan graniittien ja liuskeiden lisäksi käyttää pystypintojen verhouksina travertiiniä  sekä massiivisia kalkkikivituotteita kuten lohkopintaisia kivitiiliä ja muurikiviä.

Käytetyimmät pintavaihtoehdot ovat kiillotettu, hiottu, poltettu, ristipäähakattu ja hiekkapuhallettu. Kalkkikivissä käytetään myös uritettua ja höylättyä pintaa.

Kiven paksuudet ovat kivilajista riippuen yleensä seuraavat:

  • seinälaatat 10, 12 ja 15 mm
  • lattialaatat 10, 15, 20 ja 30 mm
  • julkisivukivet 30 mm tai enemmän
  • poltettupintaiset laatat; kiven paksuus vähintään 20 mm
  • ristipäähakatut laatat; kiven paksuus yleensä vähintään 30 mm

Autamme arkkitehtejä löytämään kohteeseen sopivan ja toivotun värisen kiven. Tekninen neuvontamme palvelee toteutuksen suunnittelussa. Suunnittelijan ja rakentajan on kauttamme helppo löytää luonnonkivituotteet mm. seuraavanlaisiin kohteisiin: hotellit, kylpylät, laivat, liikekeskukset, kirkot, koulut, kirjastot, museot, toimistot, tutkimuslaitokset, julkiset rakennukset. Erikstone Oy toimittaa nykyaikaisessa uudis- ja korjausrakentamisessa tarvittavat perinteiset lattialaatat ja seinälaatat, portaat, allas-, amme- ja suihkutasot. Lisäksi Erikstone Oy toimittaa erikoistuotteet kuten boordit, listat, kuviolattiat ja pilarit.

 

sohva2

Lattiamarmorit: Rosso Asiago, Biancone ja Nembro Rosato.
Kylpylä- ja kongressihotelli Caribia, Turku.
Suunnittelustudio Niopelle.

Erikstone Oy:n valikoimiin kuuluvat myös mittatarkat ohutlaatat, keittiötasot, tasoaihiot ja liuskekattolaatat. Kivien jatkojalostukseen saa kauttamme myös slabejä, tasoaihioita ja raakakiveä.

 

julkis

Graniittijulkisivu, ohutlaattapintainen elementti.
Folkhälsan Seniorhus, Helsinki.

Elementtijulkisivuja varten toimitamme tehtaille mittatarkkoja taustakarhennettuja ohutlaattoja. Laatat toimitetaan useimmiten määrämittaisina. On mahdollista saada laatat myös ns. vapaapituisina. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat yleensä kiillotus, mattahionta tai hiekkapuhallus.